خانه › انجمن ها › انجمن برنامه نویسی › انجمن برنامه نویسی پایتون › من یک سوال دارم لطفا کمکم کنید
- این موضوع 1 پاسخ، 2 کاربر را دارد و آخرین بار در 1 ماه، 1 هفته پیش بدست
ابوالفضل محمدی جو بهروزرسانی شده است.
-
نویسندهنوشتهها
-
-
فوریه 10, 2025 در 2:51 ب.ظ #4133::
سلام
من یه پروژه پایتون دارم که باید یه فروشگاه درست کنم من هم اون فروشگاه رو درست کردم ولی میخوام یه برنامه مخفی درونش باشه که ادمین ها بدون اینکه کد نویسی بلد باشن وارد اون بشن تا لیست محصولات رو ویرایش کنن
کد هاش رو هم زدم ولی نمیدونم چجوری از برنامه اصلی وارد اون بکنمش
لطفا اگه کسی راهکاری داره بهم بگه
نیازی هم نیست که برنامه گرافیکی باشه
-
فوریه 10, 2025 در 8:40 ب.ظ #4134::
شما می توانید با ایجاد یک ماژول (یک فایل پایتون مجزا) برای برنامه مخفی خود و سپس وارد کردن آن به برنامه اصلی خود به این هدف برسید. راهنمایی گام به گام فرآیند:
مراحل ایجاد و استفاده از برنامه مدیریت مخفی شما
1- ایجاد برنامه مدیریت: عملکرد مدیریت خود را در یک فایل جداگانه مانند admin_program.py ذخیره کنید.# admin_program.py products = ["Product 1", "Product 2", "Product 3"] def admin_menu(): print("\n--- Admin Menu ---") while True: print("\nCurrent Products:") for i, product in enumerate(products, 1): print(f"{i}. {product}") print("\nOptions:") print("1. Add Product") print("2. Remove Product") print("3. Exit Admin Menu") choice = input("Enter your choice: ") if choice == "1": new_product = input("Enter the new product name: ") products.append(new_product) print(f"{new_product} added successfully.") elif choice == "2": product_index = int(input("Enter the product number to remove: ")) - 1 if 0 <= product_index < len(products): removed = products.pop(product_index) print(f"{removed} removed successfully.") else: print("Invalid product number.") elif choice == "3": print("Exiting Admin Menu...") break else: print("Invalid choice. Please try again.")
2- وارد کردن برنامه admin در برنامه اصلی store: در برنامه اصلی خود، تابع admin_menu را وارد کرده و در صورت نیاز فراخوانی کنید.
` # main_store.py from admin_program import admin_menu def main(): while True: print("\n--- Store Menu ---") print("1. View Products") print("2. Admin Access") print("3. Exit") choice = input("Enter your choice: ") if choice == "1": print("\nProducts:") for product in admin_menu.products: print(f"- {product}") elif choice == "2": admin_password = input("Enter admin password: ") if admin_password == "admin123": # Replace with a secure method for real applications admin_menu() else: print("Incorrect password.") elif choice == "3": print("Exiting Store...") break else: print("Invalid choice. Please try again.") if __name__ == "__main__": main() `
3- برنامه اصلی را اجرا کنید: فایل main_store.py را اجرا کنید. شما می توانید به عنوان مشتری به فروشگاه دسترسی داشته باشید یا از منوی مدیریت برای اصلاح لیست محصولات استفاده کنید.
-
این پاسخ 1 ماه، 1 هفته پیش توسط
ابوالفضل محمدی جو اصلاح شده است.
-
-
-
-
-
نویسندهنوشتهها
- شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.