خانه انجمن ها انجمن برنامه نویسی انجمن برنامه نویسی پایتون نحوه کپی _ پست و اجرای کد آماده

• این موضوع 3 پاسخ، 2 کاربر را دارد و آخرین بار در 4 ماه، 2 هفته پیش بدست JDP به‌روزرسانی شده است.
نمایش 3 پاسخ رشته ها
  • نویسنده
      JDP
      مشارکت کننده
        Up
        0
        Down
        ::

با سلام به دوستان مهندس گرامی

متاسفانه من آشنایی بسیار ابتدای از پایتون دارم و فرصت یادگیری هم ندارم. در گیت هاب کد های آماده پایتون وجود داره وقتی کپی _ پست می کنم در IDLE  متاسفانه کد ها قرمز میشه و اجرا نمیشه ممکنه لطفا به من راهی رو نشان بدید که من بتونم کد ها رو بدون بهم خوردگی کپی _ پست کنم و اجرا کنم؟

از همه سپاسگزارم

JDP
        مشارکت کننده
          Up
          2
          Down

از راهنمایی فوری شما سپاسگزارم

Up
          0
          Down

سلام

شما می تونید مستقیما فایل رو از گیت هاب دانلود کنید و مستقیما اجرا کنید تا ترتیب خطوط کد و فاصله گذاری ها به هم نریزه (به جای اینکه از گیت هاب کپی کنید).

همچنین اگر از vs code به عنوان IDE استفاده می کنید، یک extension هست به نام prettier که با استفاده از اون خود به خود کدها رو فرمت می کنه و فاصله گذاری ها رو تنظیم میکنه. نحوه نصب و استفاده از این extension در دو لینک زیر آورده شده:

https://www.digitalocean.com/community/tutorials/how-to-format-code-with-prettier-in-visual-studio-code

https://www.freecodecamp.org/news/how-to-use-prettier-in-visual-studio-code

JDP
          مشارکت کننده
            Up
            0
            Down

سلام دوستان گرامی

من در ابتدای شروع یک پروژه هستم که نیازمند اجرای کدهای آماده موجود در گیت هاب هستم. اصلا مهندس و برنامه نویس هم نیستم و  نیازمند این هستم که اگر از دوستان پایتون کار تمایل داره به من تدریس بکنه و حق‌الزحمه دریافت کنه یا به صورت معنوی در مقالات حاصله مشارکت داشته باشد. لطفا اگر تمایل داشتید به آدرس الکترونیک dadgar21@yahoo.com مکاتبه بفرمایید.  با تشکر

نمایش 3 پاسخ رشته ها
        • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.
        پیمایش به بالا